Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, October 11, 2010

> jom tengok wayang

sabtu lepas, bawak adam tgk wayang. ni kira 2nd time la adam masuk panggung. kami tengok kat GSC Summit USJ. ikut hati abah adam nak tengok cerita Magika. aku tak kisah sangat. sebab dorang berdua tu je yg beria nk masuk panggung. adam pulak nak tgk cite kartun.


Picture 120


tengah dok pikir nak tgk cerita ape yg sesuai…



Picture 131


amik satu seat khas utk adam. tak muat nak share dengan aku. ;) sibuk tanya kenapa dalam panggung gelap. malam ke mama? kalau nak tahu, adam memang takut dengan gelap. dia pikir gelap tu nanti ade hantu.



Picture 133


adam tengok movie kat atas ni la. nasib baik dia tak buat hal dalam panggung. siap baring minum susu lagi. kadang2 je dia tanya bile cite tu nak habis. ade jugak 2-3 budak yg merengek dan nangis2… adam good boy la…


nanti aku bagitau cerita ni best ke tak ye…

No comments:

Iklan LR