Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, October 11, 2010

> Sammy’s Adventures: The Passage Secret

sammy's adventures


Release Date: 7 October 2010
Language: English
Genre: Comedy
Running Time: 1 hour 27 minutes
Director: Ben Stassen
Cast: Tim Curry, Jenny McCarthy, Melanie Griffith.

Sammy's Adventures: The Secret Passage merupakan cerita pengembaraan seekor penyu bernama Sammy. Sammy dilahirkan pada tahun 1959 menghabiskan masa selama 50 tahun mengembara. Sammy menghadapi pelbagai rintangan dalam pengembaraannya demi mencari kekasihnya Shelly. Dugaan yang dihadapi oleh Sammy seperti ribut, haiwan pemangsa dan kemusnahan habitat membuatkan Sammy lebih tabah dalam mengenal erti kehidupan!



cerita ni menurut pandangan mata aku kira ok aje la. takde le best sangat pun. biasa-biasa aje. best sikit kot sebab tgk kat panggung dengan skrin besar dan sound yg hebat. walaupun cerita ni berunsur komedi tapi takde la byk sgt komedi dia pun. boleh di kira la berapa kali kami ketawa.



senang cerita, cerita ni sesuai untuk kanak-kanak aje la. tapi itupun adam ade jugak buat muka boring… nak cerita lebih-lebih pun aku tak reti... korang sendiri tengok dan nilaikannya lah...


No comments:

Iklan LR