Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, April 30, 2009

> tukar baru

dh tukar baru.. bukan tukar ape pon. broadband maxis yg aku guna nih.. tukar baju jer.. dulu plain putih.. skrg tukar ler biar berkaler sikit.. cntik sikit bile memandangnyer.. time dulu aku apply de contract 18 month.. act.. contract tu x habis lagi.. 6 months more... tp org maxis tu dia blh kautim.. so yg baru ni.. dh di upgrade.. dh xde contract2 bagai.. klu nk terminate immediately pon blh.. x de kena denda2... dia kata yg baru ni laju sikit.. ntah ler.. blh ker caye... monthly bill pon kurang sikit dr yg lama.. ok la tu walau kurang 20 hinggit jer... boleh jgk 20 tu aku g psr mlm... hihi...

memula aku nk theme yg mcm mama aqilah punyer tu.. cntik.. colorful... feminin sikit..

tp stock non ado.. dh hbs.. hush.. ramai tol org apply..
kaye ler maxis... 2 pattern jer yg tggl... yg bawah ni

dan yg ini...


piki2 punyer piki... aku amik pompuan rambut afro yg tgh nyanyi ni...
broadband lama ni pulang balik kt maxis...



YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

5 comments:

kucingorengemok said...

afro ni la best, konon² byk makan lemak tak lekat kat badan, tapi naik ke rambut, hehehe :)

Fariena said...

ooo pakai broadband ke kat rumah? Kami pakai streamyx jer...murah sikit...

:: HUSNA :: said...

> kucingorengemok
=p

> fariena
kak.. senang nk bw kemana2... hihi..

Tukang cerita said...

Akak pun pakai streamyx.. bila balik kg, bye2 lah tenet....
:)

joegrimjow said...

boley la slalu online caMNI

Iklan LR