Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, April 17, 2009

> award

pagi td tym jenjalan kt rmh kak nurul aka tukang cerita terpandanglah award yg dia terima.. best akak sorang ni... hadiah dapat, award dapat... cam aku ni.. hermmm... satu habuk pon xde... kesiannnn..... tp memandangkan kak nurul ni ckp sape2 yang singgah kat blog dia (aku salah sorang darinya la tu... hihi) boleh dpt award ni jgk.. so dgn muke selamba dan tak malunyer aku pon tempek kat blog aku plak..

yea.. yea.. seronok2 dpt award...
aku pon nk panjang2kan award ni pada sesiapa yg visit my blog...
ikhlas dari aku...


pesanan untuk kak nurul : tq ye kak... nnt kalau akak ade award lagi jgn lupakan husna ye.. hihi

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

award ni ambik kat area of star ke? hehe

:: HUSNA :: said...

penyu
hehe... nk jgk ker.. amik ler...

Riezal said...

Dapat award lagi tu.. tahniah2 :)

Tukang cerita said...

Heheheeee......
Amik lah Husna...
akak pun , hnya memanjangkan award yg org bagi...
nak wat sendiri, buto IT....
:)

nanti2, kalau akak dpt award lagi, akak share ngan Husna ek....
tapi,award alam maya jer lah...
hadiah...
tak bleh nak share....

:P

:: HUSNA :: said...

riezal
award yg diminta2... hehe

akak TK
tq kak... buek malu aje kn...
dpt award dh syukran kak.. klu dpt hadiah... ermmm x tekato la jwbnyer... hihi

kucingorengemok said...

kucingorengemok@gmail.com... dah dpt voucer nanti jgn tak guna, hehe :)

Iklan LR