Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, November 15, 2010

> external hard disk

Picture 1398

 

semalam hubby belanja beli external hard disk. brand TOSHIBA. capacity 320 GB. harga RM 169.90. memang dah lama nak benda ni. boleh simpan semua gambar-gambar dari digital kamera. sebab sebelum ni simpan dalam laptop, tetiba hilang sesetengah gambar adam masa baby. frust betul. tak pasti aku ade klik ape ntah masa tu. jenuh dah cari. tapi tak jumpa.

 

sebenarnya tak tahu brand ape yang bagus utntuk external hard disk ni. tanya promoter tu dia suggest brand toshiba ni. amik ajela. lagipun yg ni paling murah. ade 3 tahun warranty. 1 tahun kat kedai, lagi 2 tahun kat toshiba.

3 comments:

Dimple said...

eh cantik lah slim je. hehe.

:: HUSNA :: said...

slim2 jgn sebut disini! heheh..

Dimple said...

HAHAHAHA!!

Iklan LR