Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, November 11, 2010

> bersalin dimana

tengah dok pikir-pikir dalam kepala, bersalin nanti nak deliver kat hospital mana. buat masa sekarang yang ada dalam kepala samada hospital putrajaya or hospital serdang.

kalau ikutkan hati nak aje mintak pada hubby nak bersalin kat private hospital. kat area shah alam ni ade dua private hospital, DEMC dengan KPJ Shah Alam. tapi taknak ler menyusahkan dia pulak. tau aje la charges hospital swasta ni. kalau normal deliver boleh consider lagi. maunya kena ceaser macam adam dulu, RM5k hingga 7k dah tentu-tentu. kita ukur baju dibadan sendirilah ye. =)

kalau company ade cover cost bersalin ni kan best…


4 comments:

pB said...

he he hee



ingatkan kak pB jer dok tengah pening fikir pasal tempat nak bersalin

ada geng rupanyaaaa

Puteri Satu said...

saya pun tengah pening.. tapi malas nak pening.. so saya terus choice HOSPITAL SERDANG...

Husna.. jom kita beranak sesama kat sepital serdang...jom....gegegge..

Sama akak.. ikut hati nak bersalin kat private.. azzahra ke... annur ke... tapi tunggula bila duit dah berlebih2 nanti... hahahaha... ini takat nak beranak habis 5-6k... baik gi sepital free... 5-6k tu leh buat saving untuk anak-anak.. lagi berfaedah... sakit beranak kat memana pun sama je...

ida said...

aku dulu dua2 bersalin kat putrajaya...sana ok..mcm private...puas ati la..bersalin satu bilik sorang..wad satu bilik 4 org n aircond..aku bersalin normal rm380 rm300 untuk bersalin rm80 untuk bilik...pergi sane je husna..

:: HUSNA :: said...

kak PB: geng mak buyung ke kak... heheh...


kak puteri: tgh pikir2 lg kak.. senang2 nnt dh sakit baru decide kot. =)


ida: tu la, adam dulu pon kat putrajaya. caeser ms adam dulu cost semua sekali tak lebik 1K pun. dlm 900++...
ko besalin putrajaya tak jauh ke gi sane?

Iklan LR