Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, November 10, 2010

> barang baby

tak sempat lagi nak shopping barang baby. tunggu gaji hujung bulan inilah. tapi kali ni tak banyak barang baru yang nak dibeli pun. nak recycle balik barang-barang adam dulu. cuma nak tambah sikit-sikit aje.

list pun tak buat lagi. barang-barang baby masa adam dulu pun tak check-check lagi. masih dalam kotak plastik. nak separatekan yang mana masih boleh guna atau tak dan nak basuh balik. baju-baju ni kalau kita simpan tak pakai, dia akan jadi kuning-kuning kan. kenapa ye?



3 comments:

Puteri Satu said...

akak baru minggu lepas... bukak balik storage lama... dah asingkan.. tapi belum basuh lagi..kena rendam semalaman kot baru hilang kuning2 tu.. tak sure akak... ingat this weekend nak basuh la baju2 masa Aqilah kecik tu..so senang nak listkan apa yang perlu dibelikan..

Diamilikku said...

hurmm..tu lah tertanya2 jugak akak nape baju jadi kuning kalau lama bersimpan dan tak dipakai....

:: HUSNA :: said...

kak puteri: husna pun cdh this weken nak basuh baju2 lama adam.

diamilikku: tu la, knp jadi cmtu ye?.. harap2 bila basuh boleh hilang kuning2 tu.. nak buang sayang...

Iklan LR