Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, May 4, 2010

> 24 jam masak

ini semua cerita hujung minggu lepas. harap maklum tuan-tuan dan puan-puan.



IMG_5520


ayam masak sambal dengan sayur bayam untuk lunch hari sabtu.



IMG_5547


mee goreng ni pulak breakfast untuk pagi ahad. kebetulan hubby kena kerja. bekal kan dia sekali. kalau hari cuti bangun pagi selalu lambat. solat subuh pun hampir matahari naik. orang kata subuh gajah. amaran! jangan ikut perangai ini.



tapi ahad lepas bangun sangat awal sebab nak siapkan mee goreng untuk hubby. lepas solat subuh terus ke dapur. oh! penuh kasih sayang betul aku curahkan semasa sedang memasak. hehehe



IMG_5569


dan ini dinner untuk malam ahad. eh! lunch takde ye… betul.. betul.. lunch di skip sbb hanya aku dgn adam je kat rumah. makan mee goreng sampai habis. malam baru masak lauk lain untuk dinner. sambal petai udang, telur dadar dan sayur.



kesimpulan: makan sambal dua hari berturut-turut.


6 comments:

nabil_potter said...

nak jadi chef ke?heheh

izan salleh said...

sambal petai udang!
tetiba nak balik rumah...
huhuhu

Diamilikku said...

sambal petai tu lah yang buat kak su selalu cancel diet tau

:: HUSNA :: said...

nabil_potter: mmg dh jd chef pon. chef utk suami dan anak... hehe

:: HUSNA :: said...

izan salleh: cpt2 gi blk kg. huhu...

:: HUSNA :: said...

Diamilikku: husna notice mmg sambal petai mknn peberet kak su kan...

Iklan LR