Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, May 5, 2010

> hingga menjilat kesepuluh jari

biasa la kebanyakkan orang pun kalau dapat gaji mesti nak makan kfc, mcd, pizza hut dan seumpamanya. macam tu jugak la dengan aku.


Picture 4582


semalam lepas balik dari kerja terus singgah makan di kfc. kebetulan perut tengah lapar. habis licin kesemuanya. sampai menjilat jari. hehe



teringat pulak masa aku kecik dalam lingkungan sekolah rendah sampai sekolah menengah memang tak pernah makan kfc. kalau ada pun sebab pergi rumah kakak aku kat KL dia belikan. tak pun dia beli bawak balik kalau dia balik kg. nak harap mak dan abah aku beli, tidak la. mana reti diorang nak order. lagipun restoran kfc ada kat pekan-pekan besar saja.



patut la dulu kami semua adik beradik tak berapa gemuk. sebab tak selalu sgt makan fast food semua ni. hehe..



4 comments:

ptcbux4u said...

wow enak, gak bagi bagi nih sama aku

Diamilikku said...

hahahahha...ayat last tu yang tak tahan tu......tapi memang betul pun..dulu akak pun makan kfc nih sesekali je....

:: HUSNA :: said...

ptcbux4u: nak kena beli sendiri lor! =)

:: HUSNA :: said...

diamilikku: dulu setahun sekali je kot. tp skrg pun jarang jgk. sebulan sekali je... hehe

Iklan LR