Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, May 11, 2010

> The Asiari Restaurant

malam minggu memang selalu kami makan diluar. jadi, malam minggu lepas kami cuba makan di The Asiari Restaurant. terletak di dalam SACC Mall, Shah Alam. eh! bukan dalam, luar SACC.



asiari


pertama kali cuba makan di restoran ni. tak pernah tau kewujudan restoran ni pun. saja google dekat internet restoran yang best kat shah alam. restoran ini adalah salah satu resultnya.



melalui apa yang dibaca dalam internet restoran ni menyediakan menu dari vietnam. tak tau la boleh masuk ke tak tekak malaysia ni terima.



aku dengan hubby pilih menu yang sama. House Special Fried Rice. rasa udang kering. tapi bukan lah udang kering yg bau tak boleh tahan tu. not bad la. licin pinggan kami makan. adam pun suka jugak.



IMG_5626


order chicken canai roll pulak. yang ni sedap. kulit luar tu roti canai. dalam ade isi ayam. ade mayonis dan salad. cicah dengan sos. sedap… hubby cakap macam ala-ala twister kat KFC tu. cuma isi ayam tu tak crispy la.



IMG_5629


untuk minuman aku order orange jus. hubby Coconut jus dan adam minuman kegemaran dia kalau makan kat luar ialah milo ais.



IMG_5627


harga untuk semua diatas hampir-hampir RM 50. pada sesiapa yang nak mencuba boleh tengok alamat kat bawah ni.



THE ASIARI RESTAURANT
GF-25, Ground Floor (North Entrance)
SACC Mall, Shah Alam.
Telefon: 03-5519 6126
Waktu Operasi : 11 pagi - 10 malam setiap hari.

4 comments:

pB said...

kalau kak pB pergi satu family , mau habis seratus lebih tuuu...

hi hi hi

Diamilikku said...

akak selalu pi dulu...masa duk keje kat shah alam...best kannnn

Nor!h@N said...

hem..kalau aku x leh la nak bawak..tentera ramai benor...

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

Iklan LR