Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, May 17, 2010

> Kayu nasi kandar

dalam banyak-banyak kedai mamak, ni la kedai mamak yang aku suka. makan nasi kandar la, kuah campur. sedap! ni kitaorang makan dekat taipan, subang jaya sabtu lepas. actually my hubby yang suka sangat makan kedai mamak. kalau dia, tak kisah kedai mamak mana pun. sekarang aku pun dah terjebak. tapi yang aku suke, ade mamak-mamak tertentu la. ini salah satunya.



1012


tapi makan kat kedai mamak ni macam mahal sikit. macam yang aku makan ni, nasi putih, sayur, ayam goreng dengan sotong, total RM 13.90 tak termasuk air. tapi kalau berbaloi, sekali sekala dan sedap oklah kot.



Picture 009


nasib baik makan pakai sudu garpu. kalau tak confirm tangan melekat bau kari.



1 comment:

a d r e y n i e e l i s y a said...

dkt sini susah mo cari kedai mamak yg spesifik nasi kndar mcm neyh..

huhuhuh..
masa zama uni dulu suka gak terjah nasi kandar mcm neyh

Iklan LR