Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, May 18, 2010

> Restoran Upin Ipin

kenape? tak percaya? upin ipin dah ade restoran sendiri tau.



Picture 030


tak pasti pulak aku restoran ni betul-betul ke hak milik kekal upin ipin. mungkin amik nama je kot. restoran ni kat Putra heights. pertama kali kami cuba. itu pun secara tak sengaja. ronda-ronda pusing-pusing lepas temankan adam main playground ahad lepas, then ternampak restoran ni. baru buka kot.



macam menu ade kat sini. sama mcm restoran-restoran yang lain. western, thai… satay pun ade jugak. pertama kali kami cuba hari tu, menu lambat sampai sikit. pelanggan boleh tahan ramai. nasib baik dia pasang dvd upin ipin, boleh jgk layan hilangkan keboringan menunggu.



aku dan hubby order chicken chop. ok lah. boleh tahan. sedap jugaklah. tapi takde include fries. ayam tu je semata-mata. dari segi harga mahal jugak kot. total kami berdua makan, chicken chop 2, sirap ais 1 dan limau ais 1, RM 25. adam tak makan. sibuk main kejar-kejar dengan kawan baru sampai berlaga kepala masing-masing. hehe…



7 comments:

Fara Dee Dilah said...

wah2...nmpk cm best je restoran upin ipin ni..ade rezeki nk g gak nnt..

Diamilikku said...

uishhhh selalu kan ke ada fries....sekali ngan chicken chop..nih takde fries ehhh

izansalleh® said...

seperti menarik!

emi moontel said...

wah!!!! menariknyer na....

Tukang cerita said...

ada lesen ke nak pakai karakter upin ipin tu? ke mmg tokei katun upin ipin tu punya? kot jadi cam restoran cheng ho yg kn saman ari tu.....

Yan said...

bole tahan jugak harganyer...

Nor!h@N said...

ishh...ni kalu anak aku pegi nie mesti suka

Iklan LR