Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, January 7, 2010

> A-D-A-M

Assalamualaikum pada yang sudi singgah membaca diblog ku ini… aku tau aku bukanlah seorang yang pandai menyusun kata… karangan BM waktu sekolah dulu2 pon selalu biasa2 sajer… tak pernah dpt highest.. tengok! Aku telah membuka pekung di dada… hihi



Kali ni nak update pasal my Adam..
  1. makin byk ckp. pot-pet-pot-pet-pot-pet
  2. soalan yang sering ditanya – mama buat ape tu?, abah buat ape tu?, nenek buat ape tu, tokwan buat ape tu… kalau dia jupe korang, mesti dia Tanya mcm tu jgk kat korang.
  3. cakap nak menjerit saje.
  4. makin garang. - Ikut perangai sape la ni.. ;)
  5. suka cakap ‘hoi’ – x elok tu. Jgn ikut ye.
  6. dah pandai kayuh basikal.. tp basikal roda 3 jer.
  7. makan makin byk. Boleh habiskan sepinggan nasi goreng yang tak pedas dan takde lain2 bahan seperti sayur.
  8. dah pandai nyanyi. Lagu kesukaan diwaktu senggang ialah aku bukan superman.
  9. suka jugak lagu ‘potong’. Yang iklan p1 tu.
Sekian laporan untuk hari ini….


2 comments:

Izan said...

adam kt pun suka iklan potong tu... mesti awak penat nk jawab soklan adam (awk). umur cenggini memang nosy kan..sumer dornak nk amek tahu..tp seronok melayan keletah dornk..hihi

:: HUSNA :: said...

izan: budak memang suke tgk iklan kan...

Iklan LR