Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, December 29, 2010

> dah 36 minggu

usia kandungan dah 36 minggu sekarang ni. semalam pergi lagi hospital putrajaya. hari tu kan tak buat checkup pun. rasanya setiap hari selasa, checkup utk ibu-ibu mengandung kot kat sini. ramai betul yang pregnant. ade perut kecik, perut besar. HEHE…

checkup semalam semuanya ok. berat baby dah 2.7 kg. berat saya naik lagi 1 kg menjadikan 57 kg. doktor kata maybe saya boleh bersalin normal. lepas ni checkup macam biasa di klinik yang saya selalu pergi tu. cuma masa 39 minggu nanti doktor suruh datang balik checkup kat hospital putrajaya ni.

mudah-mudahan semuanya berjalan lancar.

No comments:

Iklan LR