Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, August 19, 2010

> kuih raya ke biskut raya?

bukan aku nak jual kuih raya ye. cuma nak tolong promote kuih raya member aku sorang ni. Nama dia siti norliza. member masa aku belajar kat GMi. sekarang dia bekerja dan menetap di Kluang, Johor.


Family siti ni memang berniaga kuih dari dulu lagi. mak dia buat pelbagai jenis kerepek. kakak dia buat biskut-biskut. dia pulak pandai buat kek dan roti. memang serba boleh diorang ni. kalau ada siapa-siapa yang berkenan dengan kuih dan biskut yang dia jual, boleh la beli untuk raya yang bakal menjelma nanti.



tahun lepas ada jugak aku promote kuih raya dia ni. boleh klik kat sini. rasanya semua jenis kuih yang aku post tahun lepas masih lagi dijual. harga tak pasti pulak masih kekal atau ada sedikit kenaikan. senang-senang cerita korang boleh pergi terus kat blog dia. klik je kat gambar bawah ni ye. tahun ni dia dah maju sikit. dah ade blog sendiri. hehehe…



1


2


dia ade dua blog. dua2 blog dia berfungsi. kalau nak lagi senang contact siti ni kat FB dia. link FB dia kat bawah ni ye.



http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/profile.php?id=100000555405668


No comments:

Iklan LR