Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, August 17, 2010

> Impian Morib Hotel

sebenarnya bercuti kat tempat ni dah lama jugak. sebelum puasa hari tu. awal bulan 7 rasanya. memang perlukan sangat percutian time tu. lagipun selalu janji dengan adam nak bawa dia mandi kolam. tapi malas nak pergi yang jauh-jauh. so, hubby dan aku decide pergi morib saja.


Picture 070Picture 061 Picture 062Picture 068


hotel ni pun search kat internet. satu-satunya hotel kat morib kot. tapi kat morib ni pantai dia tak sesuai mandi-manda. tak berapa elok. kebetulan hotel yang aku pergi ni takde pantai. laut dengan daratan dipisahkan dengan tembok. kalau nak jalan-jalan persisiran pantai, kena pegi pantai awam la. tak le jauh. sebelah je.


kami bertiga layan mandi kolam je. adam bukan main suka. siap dapat kawan baru lagi. sampai badan gigil pun tak nak naik lagi.


Picture 079 Picture 091 Picture 084 Picture 078 Picture 090


hotel ni ada penginapan jenis bilik dan chalet. chalet dekat dengan laut. bilik dekat dengan pool. kami pilih chalet. RM 250 satu chalet.


untuk warga lembah klang, kalau nak bercuti tapi malas nak pergi yang jauh-jauh dgn masa yang terhad boleh la pergi kat sini.



Impian Morib Hotel


Address:Lot 183 & 184, Jalan Morib, 42700 Banting, Selangor


Tel No.:+603-3198 2070


Fax No. :+603-3198 2346


3 comments:

Diamilikku said...

boleh tukar profesion nih..jadi tourist guide cuti2 malaysia..hehehheheh...
husna take care tau....sukanya adam nak dapat adik...best best

:: HUSNA :: said...

saja kak letak tmpt2 yg dh prnh pegi kt blog ni. kot2 blh org buat rujukan... hehe
mmg nmpk sgt skrg adam suka dgn bby dlm perut ni... =)

Fadzli Ikhwan Mohammed said...

aku pernah pergi itu hotel, best juga...

Iklan LR