Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, February 19, 2010

> jem kaya? strawberry? peanut?

hehehe...
bukan jem tu la aku nak cite..
pasal jalan jammed sebenarnya...

kan CNY hari tu aku blk kg kan..
aku blk sabtu...
jalan jammed... tp tak giler... hehe
byk keta la... nasib baik tak stop terus
bergerak tapi slow...
3 lanes dh jadi 4 lanes...
lorong kecemasan pon dorang lalu jugak...
tu makin jem tu...
pentingkan diri sendiri jer...
org lain pon nak cepat jugak...

kalau normal day aku boleh sampai kg amik masa dalam 2 jam jer..
tp hari tu nak dekat 4 jam...

act aku takde idea nak update blog pon...
sajer cite pasal jammed ni..
sbb aku de snap gambar time tgh boring dok dlm keta tu...
cantik pulak aku tgk..
mcm gune SLR jer...
hehehe...



No comments:

Iklan LR