Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, September 24, 2010

> DIA yang menentukan segalanya

hari rabu lps pegi buat monthly checkup. usia kandungan sekarang dah 22 minggu. doktor scan tengok keadaan baby. alhamdulillah semua berkeadaan baik. jantina baby masih menjadi tanda tanya. sebab doktor kata tak berapa jelas. tapi doktor agak kemungkinan jantina baby sama macam adam. tak kisah la kan. asal baby cukup 3S. SOLEH, SIHAT dan SEMPURNA.



tapi secara jujurnya aku mengharap untuk dimurahkan rezeki mendapat baby girl. kalau dapat sepasang lepas ni boleh stop production kot. hehe… tapi semua tu kuasa Allah kan. DIA yang menentukan segalanya.



scan


ni scan masa mula2 tahu aku pregnant. nak confirmkan betul2 ade janin ke tak.



scan0001


yang ni masa 3 bulan rasanya. sebab sebelum tu aku ade bleeding sikit. so, doktor scan nk tgk keadaan baby dalam perut.



yang baru2 ni scan, lupa nak mintak doktor print. :(

3 comments:

ana-kirana said...

tahniah2...hehe dah niat nk stop tuuuuuu hih

Farra said...

tak kesah ler boy ke girl..asal sihat fizikal n mental...n also cukup sifat..okay apa 2 boys..best..

:: HUSNA :: said...

ana: tq. stop tu perancangan je.. nnt anak dh besar rindu nk bby lg. he3

farra: mmg x kisah tp teringin jgk bby girl. huhu... klu confirm boy lg blh buat kwn main ultraman dgn abg adam. he3

Iklan LR