Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, September 20, 2010

> Raya 2010

salam semua. masih mood raya lagi? bila dah cuti panjang, malas betul nak start kerja balik kan.



raya tahun ni beraya di kampung aku kat trolak perak dulu. balik petang rabu sebelum raya tu dan stay kt perak sampai raya ke 3. then balik pulak ke k.lipis pahang, kg hubby. jumaat pagi baru balik shah alam.


raya tahun ni ala kadar sahaja. cuma sediakan satu pasang baju raya untuk aku, hubby dan adam.


Picture 023

Picture 007

57929_1625196031350_1279986366_1718409_4311490_n

3 comments:

makdara TERDIVA said...

comel sikecik tu berbaju melayu cenggitu.. :)

salam kenal & slmt hari raya

Diamilikku said...

suka tgk husna tanpa spek..sweeet

:: HUSNA :: said...

makdara: salam kenal kembali..

kak su: mmg x bape suka pakai spek. tp nk buek cmno.. mata dh rabun ni.. =(

Iklan LR