Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, September 21, 2010

> adam’s 3rd birthday

Picture 056


tahun ni birthday adam jatuh tepat2 pada hari raya pertama, 10 september 2010. genap umur adam 3 tahun raya hari tu. 1st time jugak adam tiup lilin dan potong kek untuk hari jadi. untuk tahun sebelum2 ni tak pernah sambut pun sebab birthday adam jatuh bulan puasa. ni pun takde le celebrate beria sangat. just potong kek malam raya pertama tu kat kg dikelilingi family aku. adam seronok sangat bila sepupu2 dia nyanyikan lagu happy birthday. =)



Picture 052


balik kg hubby kat pahang pun, potong kek lagi. nenek adam siap belikan 2 biji kek lagi. thank you nenek. tapi gambar kek tak sempat nak snap. :(



untuk adam, mama dan abah ucapkan selamat ulangtahun kelahiran yang ke 3. semoga jadi anak yang soleh, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan bahagia didunia dan akhirat. jangan noty2 ye.. tahun depan kan adam dah nak jadi abg…



mama dan abah sayang sangat Muhammad Adam Faris. mmmuaaahhhhh…………



2 comments:

mamaaerish@eb said...

hepi besday yer.... mmmuahhhhhhh.. ;p

:: HUSNA :: said...

tq auntie eb. =)

Iklan LR