Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, May 10, 2013

> tempahan kek sempena hari ibu

assalamualaikum dan selamat sejahtera.

alhamdulillah, petang tadi baru je lepas hantar kek. kek karamel ni di tempah oleh nurul nun jauh di sabah. tapi bukanlah aku pergi sabah hantar kek ni ye. tapi dihantar ke mak nya di area pekan ni juga . nurul nak surprisekan mak nya sempena hari ibu.

nurul ni kawan adik aku, so, dia tau la aku duduk kat pekan. tu yang dia rancang tempah kek kat aku and nak surprisekan mak dia. ada sikit ucapan dari nurul untuk mak nya yang aku selitkan atas kotak kek.

beruntung mak nurul dapat anak macam nurul kan. jauh-jauh pun masih arrange nak bagi something untuk mak nya. masa aku hantar tadi pun macam terkejut juga mak nurul tu. memang tak sangka la kan. tiba-tiba je orang datang bawakan kek. pula tu, orang yang dia tak kenal. tapi sempat juga aku sembang-sembang sebelum beransur pulang.

terima kasih nurul sebab order dari akak. lebih kurang minta halal ye.

DSC01766 

DSC01778

DSC01780

1 comment:

yuyu said...

Thanks ye akak..baru dapat tengok rupanya..klau x dengar mak saya describekan jela camne rupanya..Alhamdulillah..mak sy cakap sedap..dia tu susah nak makan kek kedai..klu dia tau kek yang org buat cam akak baru dia mau makan..anak sedara sy pun cakap sedap..jgn terkejut nanti kalau mak sy plak yang call nak mintak tempah lagi..hehehe..

Iklan LR