Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, May 2, 2013

> cherating lagi?

cherating lagi? hehe. bulan 4 ni saja, 2 kali kami ke cherating. pergi sabtu dan ahad lepas.

pergi kali ni sebab my sister dengan family dia dari KL nak jalan-jalan rumah kami. kalau nak jalan kat pekan je takde ape sangat tempat yang menarik. tu yang cadangkan kat dia pergi cherating. then lagi 1 malam boleh tidur rumah kami. di cherating kami menginap di suria cherating beach resort.

aktiviti kat hotel macam biasa mandi sesajer. sekejap mandi laut, sekejap mandi kolam. lagi pun memang ni la aktiviti yang disukai budak-budak. kalau boleh tak nak naik-naik.

kami juga sempat jalan-jalan sekejap di kemaman untuk cari keropok lekor sebelum pulang ke pekan.

67548_10200185027682502_2078564728_n

DSC01666

485556_10200185310009560_1795280159_n

528364_10200185071283592_115035934_n

644596_10200185064763429_1335699661_n

DSC01681

DSC01690

No comments:

Iklan LR