Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, February 20, 2013

> cerita dari Denmark

salam.

alhamdulillah hubby selamat pulang dari Denmark ahad lepas. kali ni pergi ke oversea takde buah tangan di bawa pulang untuk kitaorang. sob.. sob.. sob.. fridge magnet denmark yang saya pesan pun takde jugak. sadis sungguh rasanya.

kata hubby schedule semasa di sane betul-betul tight. lagipun hubby kesane hanya beberapa hari. masa di habiskan dengan aktiviti PDI. kalau tak salah, PDI stand for Pre-delivery inspection. check machine dan meeting. pagi keluar ke tempat supplier, bila hampir malam pulang semula ke hotel. mana sempat nak jalan-jalan dan membeli belah. lagipun tempat yang hubby stay hanya bandar kecik, bila malam banyak kedai tutup. hubby cakap nak keluar malam pun fikir 2-3 kali, suhu amatlah sejuk menggigil. snow pun masih ada lagi sikit-sikit.

alasan di terima. hehehe…

kita layan gambar dari denmark ajela.. itupun tak banyak… alahai encik suami..

DSC00781

DSC00782
DSC00784
DSC00786
DSC00878
DSC00881
DSC00899
DSC00906
DSC00889
DSC00879

No comments:

Iklan LR