Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, July 9, 2012

> 3 weeks to go

salam.

since april hubby berada di german. insyaallah end of this month balik ke malaysia. tak sabar nak tunggu kepulangannya. rindu sangat-sangat kat dia.

alhamdulillah, hubby dapat jugak rezeki merasa ke negara orang. dulu masa company lama hubby dapat travel ke korea. best kan.. saya ni, jangan kata negara orang, negara sendiri pun belum habis pusing lagi. hehe.. belum tiba rezeki saya kot. :)

di german hubby menetap di bandar wolfsburg. tak pasti bandar ni bandar kecil mahupun besar.


















dengar hubby cerita tentang training dia di german ni rasa jeles pun ada. masa mula-mula hubby sampai ke german, suhu sejuk sangat. pernah satu hari tu salji turun, tapi tak lama. dalam satu hari je kot. orang german pun pelik jugak sajli turun sebab musim snow dh lama berlalu mungkin sebab terlalu sejuk kot. sekarang tengah musim panas. tapi hubby cakap tak ler sepanas macam malaysia. eh, musim panas ke musim bunga ek? sebabnya bunga pun dah dah start keluar.





















tapi bab makan susah sikit kat sana. ye la kita ni kan tekak org melayu, nak tak nak satu hari mesti nak cari nasi. kesian hubby hari-hari makan kebab. nasib baik ada kedai turki jual kebab halal. kalau tak mau balik malaysia nnt hubby jadi kurus. hehe.

saya dalam mood counting day.. :)























p/s: semua gambar diambil dari FB hubby.

No comments:

Iklan LR