Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, July 13, 2012

> sambutan hari bapa

salam.
cerita tertangguh lagi. hehe.

tahun ni hari bapa jatuh pada 17 jun 2012. that date dah wish kat hubby 'selamat hari bapa' via facebook. jadilakan. nak wish face to face orangnya jauh nun di german.
















kat tadika adam pun ada jugak buat sambutan hari bapa ni. sambutan kecil-kecilan, ada makan-makan, pertandingan mewarna, ucapan-ucapan dan penyampaian hadiah. adam pun turut serta mewarna. tapi tak layak untuk memenangi sebarang hadiah. syarat utama untuk memenangi hadiah, peserta mesti terdiri dari anak dan ayah dan mesti mewarna bersama. kalau ayahnya tak hadir lukisan tersebut tak dikira. sekadar suka-suka sahaja. kesian adam. macam mana la, abah nak join sekali. tapi ramai jugak yang ayahnya tak dapat hadir. mungkin masing-masing punya hal tersendiri.


pen ni adam nak kasi kat abah.

kawan-kawan adam

mari mewarna. siap meniarap lagi. kawan yang lain semua duduk elok jer.
warna cantik-cantik ye.
walau tak dapat hadiah, dapat bergambar pun jadila. hehe

2 comments:

aznie said...

tu tudung biru tu cikgu ti ek? ada lg ye dia kat ctu

:: HUSNA :: said...

aah, cikgu ti la tu.. lama betul dia jadi cikgu tabika kemas kan. tapi aku dulu kelas cikgu halimah..

Iklan LR