Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, November 11, 2009

> kawan lama

ramai kawan2 lama yg dh lost contact…
tapi baru2 ni…
terjumpa balik salah sorang kawan lama masa study kat IKM…
last jupe dia time dia kawen…
sebelom aku kawen lagi…
terjupe balik pon sebab facebook…
ade jugak faedah facebook ni kan klu kita guna dgn baik…
tp satu jer aku x bape gemar ttg fb ni…
games n application yg makin byk tu…
selalunyer aku ignore jer…
sori la ye sape2 yg invite aku tu… hihi…
berbalik pada member aku sorang ni…

nama dia siti khadijah…
mcm nama isteri rasullullah tu…
ct ni dok kt surabaya, indonesia skrg ni…
ikut hubby dia…
bile dpt jupe balik tu mmg seronok…
then we all ajak dia kuar since dia de kt m’sia ni utk cuti ry hr tu…
pas ni blh la kitaorg gi bercuti kt rmh ko ye ct...
mkn n tempat tinggal ko support erk...




siti, zai, aku n aisyah bersama anak masing2… opppss… siti xde anak lagi…

kisah ni dh lama sebenarnya...
bln syawal hr tu lg...
cuma lmbt dientrikan...
taukan sebab ape...
hihi

No comments:

Iklan LR