Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Saturday, September 28, 2013

> Bukit Gambang Safari Park

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

minggu lepas kami bawa anak-anak jalan-jalan ke bukit gambang safari park. nak pergi zoo negara jauh sangat la pulak kan.

kami pergi lepas zohor, lagipun tempat ni buka pukul 2 petang. tiket untuk dewasa RM38. kanak-kanak RM18.00. itu harga time promotion. harga promotion ni maknanya harga sebabb tempat ni tak siap lagi sepenuhnya. bayak tempat lagi yang tengah dalam pembinaan. kalau dah siap semua, harga mesti naik lagi la kan.

bagi aku tempat ni best jugak. tapi binatang tak la banyak macam zoo negara tu. binatang pun macam yang muda remaja lagi. tapi paling best bagi aku tempat ni, bila kita boleh naik tram then dia pusing-pusing kawasan tu tengok binatang dari dekat. tapi jangan berani buka pintu dan tingkap tram ye, mau harimau ikut balik. hehehe.

okaylah jom tengok gambar yang tak seberapa ni. hehe..

 

DSC02146

DSC02150  DSC02174 DSC02175 DSC02178 DSC02181 DSC02185 DSC02186  DSC02189 DSC02190

DSC02172

DSC02187

6 comments:

Fauzy Mamat said...

Nk tny, stroller tu yg dsewa ke bole bw msuk yg dbw sebdiri.?

Fauzy Mamat said...

Nk tny, stroller tu yg dsewa ke bole bw msuk yg dbw sebdiri.?

Fadzillah said...

Salam perkenalan....
Bukit Gambang safari Park ni baru dibuka ke.... Nampak macam best je.

Mar Mansor said...

salam perkenalan..singgah menabung..

redza irfan said...

Tadi bru lps pegi.... zirafah bahgian mne ye??.. waktu pergi naik tram masok tmpat predator tu tpi zirafah x ade

Brandy Jiang said...

I like to play online game,such as xyfifa.I always buy the items online.So I am familiar with the safest and convenient way to buy FIFA15Coins online.There are: http://www.xyfifa.com/

Iklan LR