Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, September 10, 2009

> 2 tahun

alhamdulillah...
hari ni genap 2 tahun umur adam...
dah besar rupenye anak mama ni...
sekejap betol masa berlalu...
masih teringat lagi saat2 ketika adam dilahirkan...
ketika adam baby....
mmg tak dilupakan....

tadi aku dan hubby ade beli hadiah sikit utk dia...
walaupon adam tak mengerti lagi...
tp apa salahnya kan...
before this mmg dia nak sgt sponge box...
jenuh kami suami isteri cari merata tempat...
payah betol nak jupe sponge box tu..
last2 jupe bantal yg ade gmbr sponge box kat mydin usj...
dapat jgk akhirnya...
pastu abah belikan train mainan sekali...
yg siap ade landasan tu...
ohhh... mmg adam suke bile train tu bergerak...
happy sgt bila tgk adam happy...

**************************

Ya Allah;
Panjangkanlah usia anakku ini dalam keberkatan,
Terangilah hatinya,
Teguhkanlah imannya,
Bagusilah amal perbuatannya,
Lapangkanlah rezekinya,
Dekatkanlah dia menuju kebaikan,
Jauhkanlah dia dari keburukan.

Ya Allah;
Kabulkanlah doaku ini,
Agar anakku menjadi anak yang soleh,
Yang sentiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya.
Amin ya rabbal ‘Alamin


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

4 comments:

Fiza Nordin said...

selamat ulang tahun sayang...moga jadi anak yg soleh...doa segala kebaikkan utk adam...

biler nak dapat adik?heheheee

:: HUSNA :: said...

tq kak fiza...

Dee said...

happy birthday to adam..dpt sponge bob eh..bestnya..

Tukang cerita said...

Selamat Ulangtahun Adam...
semoga membesar menjadi anak soleh yang membahagiakan ibu ayah...
~mahu jadi doktor macam Uncle Tukang Ubat tak? Bday dah sama.... :)

~nanti2, bila Husna on9 kat fb, akak sok sek pasal hadiah bday tukang ubat tu ye..akak segan nak publish... :)

Iklan LR