Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, March 10, 2009

> cameron highlands

ahad lepas we all gi jln2 kat cameron highlands. 1st time pegi walaupon jarak dr rmh mak xler jauh mn.. dekat 2 jam dh blh sampai kat atas nun.. bukan nyer ape.. jln yg bengkang bengkok tu yg memalaskan diri tuk sampai ke sane.. yg ikut rombongan cik kiah ke sane tu ramai ler jgk. bukan aku, hb n adam jer... kakak aku satu family (idah, abg syauqi, faiq, zaid & sara) pon ikut sekali. x ketinggalan adik2 aku (deklah, hida & shu) ... abah & mak aku x pegi... abah byk urusan katanye...mak pulak dh fobia nk pegi sane... kompom muntah kalau pegi....

adam pon x kurangnyer... memula aku ingat dia ok jer.. sbb sepanjang perjalanan tu dia tdo.. tapi... sampai je kat tanah rata tu... dia mula nk menangis.. kenapa plak la bdk ni.. ingatkan ngigau bgn tdo... rupa2nyer x sedap perut... x lama pas tu .... uwek...uwek... muntah....

x payah cite panjang2 la ye... layan gmbr je la....

tgk ler anak bujang aku sorang tu.. sibok nk drive jgk. time ni traffic jam... x tau sbb ape. tu yg blh bagi dia dok atas riba hb.

@ strawberry farm


cactus



yg hijau kat belakang tu 'salad'


@ ladang teh
adam dh penat... jom balikkkkkkkk.....



7 comments:

Mr PenyuBiru said...

aku dah lama plan trip ke cameron, tapi masih tak termakbul lagi plan ku itu. harap² dapat jejak juga kesana suatu hari nnt.hehe

:: HUSNA :: said...

penyu.
xpe pelan2 kayuh... insyaallah sampai... hihi
cameron xde ler sejuk mn pon... tipah tertipu....

Dimple said...

wah bestnyer..aku pun ade jgk terasa nak pegi..tah le bile dpt pegi..

:: HUSNA :: said...

dimple.
ala kl ngan cameron bukan jauh no pon..

Tukang cerita said...

akak suka pi CH ni...
hanimun dulu pun di sini....

suka tangkap gambar kat sini...
view cantik...
muka akak yg tak cantik pun jadi cantik dalam gambar dek kerana aura bunga2 kat sini...
:)

khayalkhayal said...

Salamzzz... nak nyampuk sket. Aku sure sangat aku pernah kenal ko sebelum ni tapi di mana ek? Ingat tak? Wa lupa laaa... di mana ek? Bila?

:: HUSNA :: said...

khayalkhayal..
w'slam.. sape ye... x bgtau nama mcm mana aku nk cam... dh ziarah kt blog tp xde mention sape pon...

Iklan LR