Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, February 6, 2009

> shopping tak diundang

hr jmmt opis aku ni rehat lama sikit 2 jam.. org laki gi solat jmmt yg pompuan cm biasa ar gi shopping complex.. cmtu jgk aku.. tmbh2 awal bln ni gaji br kuar... aku pon merayau le gi sunway piramid... ya Allah lama tol x gi sane.. since renovation ni mmg x prnh pegi lg. b4 extend pon dh besar.. yg ni lg besar. mmg x terlarat kaki aku nk jln.. aku cuma pegi jusco jer.. tu pon dh lenguh2 kaki dibuatnyer.. xde niat pon nk beli brg tp dh alang2 menyeluk pekasam.. sempat le jgk rembat sepasang baju tuk adam, tuk hubby, tuk aku sendiri n brg2 yg lain. harga xyah cite la erk... biasa2 sajork... aku bkn branded punye org... huhu

shirt n jeans tuk anak bujang aku tu


t-shirt berkolar tuk hubby



shirt tuk aku.. kaler tema kuning... sedondon gitu anak beranak


kebetulan dh de kt situ aku pon jd le jusco member.. kena plak byr rm12 tuk jd ahli... terbang lagi duit.... every year kene renew.. mmg dh lama nk wat tp br ni bkesempatan sbb klu jd member de less 15% lagi tuk bj2 aku beli tu..

ni la kad jusco aku... cantik x aku pilih background flower..


barang yg lelain yg aku sempat ditangkap...

adam wif botol susu anakku yg baru ku belikan untuknya... posing jap...
errm.. de kaler pink la plak.. x sesuai tol... hentam ajela



mainan n buku bergambar tuk adam jgk... tgk la adam baca book tu...


memandangkan hari isnin nxt wk cuti (selangor n negeri2 yg terlibat sajork) sempena cuti thaipusam aku dh plan nk gi jejalan pakai bj sedondon we all tu.. tp x decide lg nk gi mn.... kita tggu je la erk...





No comments:

Iklan LR