Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, January 20, 2009

> Syukur




Alhamdullillah... aku bersyukur sgt2 padamu ya ALLAH...
smlm bwk adam gi klinik.. dr. bgtau berita gembira adam dh sihat.. dh boleh hntr gi rmh pengasuh, dh boleh bergaul dgn bdk2 yg lain... berkali2 aku panjatkn kesyukuran pada yg maha esa... terlalu gembira aku dibuatnyer...
hr ni aku n hubby keje cm biasa blk... pagi2 lg adam dh bgn.. agaknyer dia pon dh x sbr2 nk g rumah mak (dia pggl pengasuh tu mak), kak nadia, kak ina n kak syikin (ni semua anak2 pengasuh tu). dorang ni rajin layan adam, bwk adam gi jln2, ronda2 naik keta....

sekarang ni adam makin bijak... (hehe puji anak sendiri nmpak... :P) korang pon tau kn cite pasal palestin byk kuar kt tv skrg ni. kalau adam tgk pas tu dia wt2 nangis. dia pon tau kesian kt org2 palestin tu... bdk kecik pon tahu tau.. cakap pon skrg adam dh blh sikit2... perkataan yg pandai adam sebut BAS, BIRD, BUAH, MAMA, ABAH, FISH, NAK, TAKNAK (perkataan ni dia sebut NANAK... hehe biasa la pelat2 sikit... tp comey jer)
gayakn solat n tadah tgn bc doa pon dh tau... tp yg paling penting adam ni pandai geram pas tu dia gigit @ cubit kita... aku n hubby dh byk kali kena... geram tul dibuatnyer.... tp itu la kaletah yg membuat kn aku bahagia..

1 comment:

fiezabaiduri said...

comelnya budak kecik tu..
geram tengok.hehe..

hmm..bila la nak rasa ada baby sendiri...

kirim cium cubit manja kat pipi adam yer..hehe

Iklan LR